Stoelen bekleden? Geef uw stoelen een tweede leven

Zijn uw stoelen versleten en wilt u ze laten bekleden en daarmee een tweede leven geven? Goed idee! Het is namelijk zonde om uw geliefde stoelen weg te doen. Wij kunnen ze voor u bekleden zoals u dat wilt. Kies daarbij uit honderden verschillende soorten stoffen en leer. Daarnaast voorzien we uw stoelen ook van een nieuwe vulling.

Stoelen bekleden: goede vulling speelt een belangrijke rol

Een goede vulling speelt een belangrijke rol bij het bekleden van uw stoelen. Want wist u dat een goede vulling ervoor zorgt dat de nieuwe bekleding van uw stoelen minder snel slijt? Daarom kiezen wij er meestal voor om naast het bekleden ook een nieuwe vulling in uw stoelen te plaatsen.

Stoelen bekleden: kies uit honderden stoffen en soorten leder

Kies uit honderden stoffen en soorten leder als u uw stoelen laat bekleden bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in zowel klassieke als moderne stoelen. U vindt dan ook traditionele stoffen terug in ons assortiment, maar ook moderne stoffen volgens de laatste trends. Bezoek onze showroom in Leek en bekijk de vele staaltjes.

Stoelen bekleden: wat is onze werkwijze?

Hoe gaan wij precies te werk als wij uw stoelen bekleden?

  1. Allereerst halen wij uw meubels op.
  2. Vervolgens wordt de oude bekleding en vulling verwijderd.
  3. Indien nodig verstevigen en/of repareren wij het frame.
  4. De volgende stap is het plaatsen van een nieuwe, comfortabele vulling.
  5. Daarna worden uw stoelen opnieuw bekleed.
  6. En als alles klaar is plaatsen wij de meubels weer bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op over het bekleden van uw stoelen en we vertellen u graag meer.