Meubelstoffeerder Roden stoffeert binnenshuis en daarbuiten

Zoekt u naar een meubelstoffeerder in Roden om in uw huis of daarbuiten iets te laten stofferen? Kies dan voor meubelstoffeerbedrijf Charmant uit Leek. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kunnen het volgende stofferen:

 • moderne meubels
 • klassieke meubels
 • bootinterieurs
 • auto-interieurs
 • caravan- en camperinterieurs

Zijn uw meubels versleten, maar vindt u het zonde om ze weg te doen? U heeft groot gelijk. Door ze opnieuw te laten stofferen krijgen uw geliefde meubels een tweede leven en kunt u er nog jarenlang plezier van hebben.

Meubelstoffeerder Roden vervangt stof en vulling

Als meubelstoffeerder uit de buurt van Roden leggen wij u graag uit hoe wij te werk gaan. Stofferen is meer dan alleen het bekleden van meubels met een nieuwe stof. Ook de oude vulling wordt verwijderd voor een nieuwe. Daarmee keert het comfort van uw meubels terug.

Hoe gaan we precies te werk?

 1. Meubels worden bij u thuis opgehaald.
 2. De stof en vulling worden verwijderd.
 3. Het frame wordt waar nodig gerepareerd en/of verstevigd.
 4. Er wordt een nieuwe vulling geplaatst voor een beter comfort.
 5. De meubels worden opnieuw bekleed met de gewenste stof.
 6. Tot slot worden de meubels bij u thuis afgeleverd en geplaatst.

Wij zorgen ervoor dat het stofferen van uw meubels zo nauwkeurig mogelijk verloopt. Daardoor kunt u jarenlang genieten van uw ‘nieuwe’ meubels.

Meer weten over meubelstoffeerder Roden?

Bent u geïnteresseerd in ons als meubelstoffeerder uit de buurt van Roden en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met onze meubelstoffeerders uit de buurt van Roden op of bezoek onze showroom in Leek.