Meubelstoffeerder Norg

Heeft u een goede meubelstoffeerder in Norg nodig? Dan bent u aan het juiste adres bij Charmant. Wij kunnen uw meubels op professionele wijze stofferen op basis van uw wensen en eisen. Veel mensen hebben meubelstukken in huis die in de basis nog goed zijn, maar waarvan de stoffering slijtage laat zien. Zeker wanneer het gaat om meubelstukken met een emotionele waarde is het een goede optie om deze meubels opnieuw te laten stofferen. Wij zijn dan zeker de meubelstoffeerder in de regio Norg die u hiermee van dienst kan zijn. Wij gaan altijd volledig uit van wat u voor ogen heeft, zodat u een eindresultaat kunt verwachten dat perfect op uw ideeën aansluit.

Een zeer ervaren meubelstoffeerder nabij Norg

Als meubelstoffeerder hebben wij in de omgeving van Norg al voor veel klanten klaargestaan met een passende service. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in het vak en dit merkt u. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van moderne gereedschappen en technieken kunnen wij altijd het beste resultaat garanderen. Wij maken voorafgaande aan de werkzaamheden goede afspraken met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij komen als meubelstoffeerder in Norg en omgeving op locatie. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij u thuis per pin te betalen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten als meubelstoffeerder in Norg en omgeving? Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bellen op 0594 – 51 72 69 of een mail sturen naar kvdveen@charmant-leek.nl. Wij zijn gevestigd aan de Branderij 15 in Leek. Vanzelfsprekend stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.