Design meubel laten stofferen?

Heeft u een design meubel en wilt u deze laten stofferen? Wij kunnen dat voor u doen. Het is zonde om uw geliefde meubel weg te doen als u ‘m een tweede leven kunt geven met een nieuwe bekleding. Bij ons kunt u kiezen uit de nieuwste materialen volgens de laatste trends. Wij zorgen ervoor dat uw design meubel de gewenste nieuwe stof krijgt en een nieuwe vulling voor een hoger comfort.

Design meubel laten stofferen: kies uit groot assortiment stoffen

Als u uw design meubel bij ons laat stofferen dan kunt u kiezen uit een groot assortiment stoffen en soorten leder. Laat uw stoel of bank in precies dezelfde uitstraling stofferen of kies voor een compleet nieuwe stof. Wij bieden u onder andere de nieuwste materialen volgens de laatste trends. Bekijk de honderden staaltjes in onze showroom.

Design meubel laten stofferen: hoe belangrijk is de vulling?

De vulling bij het stofferen van een design meubel is ook zeer belangrijk. Een goede vulling zorgt namelijk voor veel comfort. Maar dat niet alleen. Een goede vulling zorgt er ook voor dat de nieuwe bekleding van uw design stoel of bank minder snel slijt.

Design meubel stofferen: hoe gaan wij te werk?

Hoe wij te werk gaan bij het stofferen van design meubels, laat zich het best uitleggen aan de hand van het onderstaande stappenplan.

  1. Allereerst halen we de meubel bij u thuis op.
  2. We verwijderen vervolgens de bekleding en vulling.
  3. Waar nodig verstevigen we het frame.
  4. Daarna plaatsen we een nieuwe vulling.
  5. Vervolgens bekleden we uw design meubel opnieuw.
  6. En als dat gebeurd is plaatsen we de meubel weer bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op over het stofferen van design meubels en we vertellen u graag meer.