Bootkussens stofferen: stofkeuze, vulling en maatwerk

Wilt u uw bootkussens laten stofferen? Dat kan meubelstoffeerbedrijf Charmant uit Leek als geen ander voor u doen. Wij hebben hier namelijk jarenlange ervaring mee. Wat is belangrijk bij het stofferen van uw bootkussens? Ten eerste de stofkeuze. Maar ook een goede vulling en het leveren van maatwerk zijn bepalend voor een goede stoffering.

Bootkussens laten stofferen: kies de meest geschikte stof

Kunnen de bootkussens die u wilt laten stofferen nat worden? Dat is belangrijk om te weten bij de keuze voor de meest geschikte stof. Voor kussens in een kajuit maakt het niet uit wat voor stof u kiest. Voor kussens die nat kunnen worden – bijvoorbeeld in een sloep – doet u er verstandig aan om te kiezen voor een waterdichte of -afstotende stof. Waar deze stof vroeger alleen leverbaar was in effen kleuren, kunt u inmiddels kiezen uit verschillende kleuren en patronen.

Bootkussens laten stofferen: kies de comfortabelste vulling

Naast de stof kunt u bij het laten stofferen van uw bootkussens ook kiezen voor een nieuwe vulling. Hiervoor gebruiken wij veelal schuimrubber. Dit blijft namelijk heel lang goed en zorgt ervoor dat de nieuwe bekleding van uw bootkussens niet snel slijt.

Bootkussens laten stofferen: kies de meest geschikte stof

Als wij uw bootkussens stofferen zorgen we ervoor dat ze perfect passen binnen de rest van het interieur. Onze ervaren stoffeerders komen bij u langs om alles op te meten. Daarmee garanderen wij u een perfecte pasvorm van de kussens.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op over het laten stofferen van bootkussens en we vertellen u graag meer.